Tots els pobles

Sobre Nosaltres

Inici> Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

Hunan hi-soon supply Chain és una empresa basada en el mercat global i compromesa amb la cooperació internacional de capacitat de producció, el comerç d'importació i exportació. La plataforma de serveis econòmics i comercials a l'estranger com a empresa afiliada, enllaçant talents estrangers i institucions locals, operant estacions de servei, centrant-se en serveis econòmics i comercials internacionals i oferint a les empreses talents bilaterals, oportunitats de negoci i acoblament de projectes. Actualment, s'han establert 18 estacions de servei econòmiques i comercials a l'estranger.

Hunan hi-soon supply Chain és el soci estratègic global de les principals marques de la Xina, inclòs Zoomlion per als seus equips de construcció pesada, hisoon està autoritzat per distribuir la maquinària i fer-se càrrec del servei postvenda.

La nostra família són els nostres empleats dedicats.

Hunan Hi-Soon Supply Chain és una empresa basada en el mercat global i compromesa amb la cooperació internacional de capacitat de producció, el comerç d'importació i exportació.

Hunan Hola aviat

història

gener 2016
gener 2018
juliol 2019
octubre 2019
octubre 2020
novembre 2020
desembre 2020
octubre 2021
gener 2016
Establiment d'Overseas Home Group
gener 2018
Establiment de Hisoon Supply Chain
juliol 2019
Proveïdor de serveis de cooperació industrial internacional governamental
octubre 2019
Comença a importar el producte agrícola
octubre 2020
Soci estratègic amb Zoomlion Heavy Equipment, distribuïdor al territori d'Àfrica; Distribuïdor a la província de Hunan i a l'estranger per a la maquinària Jonyang
novembre 2020
1r a la província de Hunan important agricultura en contenidors
desembre 2020
Ingressos per primera vegada més de 1 milions de iuans
octubre 2021
Més de 18 estacions de servei a tots els països d'Àfrica

Equip

team8
team7
team6
team5
team4
team3
team2
team1