Tots els pobles

Grua tot terreny

Inici> Productes > Grua tot terreny

20
Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, model significatiu amb super igualtat i excel·lent rendiment de treball, venda calenta

Zoomlion All Terrain Crane Zat2000v743.1 200ton, model significatiu amb super igualtat i excel·lent rendiment de treball, venda calenta


Característiques del Producte

La grua tot terreny ZAT2000, que fa un bon ús de la cristal·lització tecnològica de les nostres dècades en el disseny i la fabricació de grues mòbils combinades amb tecnologies avançades internacionalment, és un producte d'alt rendiment i alta fiabilitat dissenyat i desenvolupat per satisfer les demandes del mercat. Aquest producte d'alta tecnologia, que combina sistemes mecànics, elèctrics i hidràulics en conjunt, té tants avantatges, com ara un bon rendiment de control, un excel·lent rendiment de microposicionament, una gran capacitat d'elevació i una gran alçada d'elevació, que és actiu en diversos camps. Aquest producte es pot utilitzar àmpliament a la indústria química, establiments miners, camps de petroli, ports i llocs de construcció, etc., excepte zones d'ones electromagnètiques fortes, per fer treballs d'elevació i muntatge.
Aquest producte és una grua tot terreny amb funció de gir de gamma completa, seccions de pluma telescòpica i sistemes de control proporcional electrohidràulic. El xassís de propòsit especial de 5 eixos (3 eixos moguts i tots els eixos dirigits) d'amplada completa està fabricat per Zoomlion, que ofereix una visió àmplia, una cabina àmplia i una decoració luxosa.

L'última vàlvula de control direccional proporcional electrohidràulica amb funció de detecció de càrrega, bombes variables d'èmbol múltiple i sistema variable obert / tancat garanteix que cada mecanisme executiu faci un ús total de la seva capacitat de treball.

Dos joysticks poden proporcionar a la grua moviments simultanis suaus entre "Spool up / reel off cabrestant principal / cabrestant auxiliar", "Derrick", "Slew" i "Telescope", que milloren molt l'eficiència del treball. Els joysticks tenen avantatges com ara un funcionament fàcil i flexible, un treball suau i fiable i una regulació de velocitat continua, etc.

Els dispositius de seguretat, com ara la vàlvula d'alleujament, la vàlvula d'equilibri, la vàlvula de bloqueig hidràulic i la vàlvula de fre, etc. del sistema hidràulic, estan contra la ruptura de canonades i mànegues.

Els sistemes complets d'il·luminació i els dispositius de seguretat, com ara el limitador de moment de càrrega, poden garantir la vostra seguretat durant el funcionament i són convenients per al treball nocturn.

Especificacions
ArticleValorComentaris
Rendiment laboralMàx. capacitat d'elevació nominal kg200000
Màx. moment de càrrega de la pluma bàsica kN.m6664A 8 m de radi
Màx. alçada d'elevació de la pluma principal m72Els paràmetres no inclouen la desviació de la pluma principal i del foc. El valor entre parèntesis és el valor amb extensions instal·lades.
Màx. alçada d'elevació del foc m95 / (103)
Velocitats de treballMàx. velocitat de la corda del polipast (cabrestant principal) m/min120A la 4a capa
Màx. velocitat de la corda del polipast (cabrestant auxiliar) m/min70A la 4a capa
Temps d'ampliació del boom min12Afectat per la temperatura i les RPM del motor
Boom derricking up time s97
Velocitat de rotació r/min0 - 1.4
conduirMàx. alçada sobre el nivell del mar m2000
Màx. velocitat de conducció km/h75
Màx. % de gradabilitat40
Min. diàmetre de gir m20
Min. distància al terra mm305
Límits per a contaminants d'escapament i fumComplir amb les normes relacionadesGB3847-2005GB17691-2005 (etapa nacional IV)
Consum de combustible per cent quilòmetres L78
MassaPes mort en estat de conducció kg60000Traieu el ganxo, el contrapès mòbil, el floc, la polea del gall, la pluma de punta, els coixinets dels estabilizadors, les bigues lliscants, els cabrestants principals i auxiliars, els cables que s'enrotllen als cabrestants i la roda de recanvi, i buideu l'oli hidràulic de la superestructura abans del vehicle. conduir.
dimensionsDimensions totals (L × A × A) mm15660 × 3000 × 4000
Extensió dels estabilizadors (L) m8.9
Extensió dels estabilizadors (W) m8.3
Longitud de la pluma principal m13.4 - 72

2

MISSATGE