Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Més de 200 màquines unitat es dirigeixen a Turquia

Temps: 2022-07-06 Accessos : 36

Recentment, després de diversos dies d'enviaments, més de 200 jocs d'equips de gamma alta de Zoomlion van completar amb èxit el "embarcament". Amb el so d'un xiulet gruixut i agut, sortiran del port de Tianjin i els enviaran a Turquia, començant un nou viatge per ajudar a la construcció local. Aquest enviament és la comanda d'exportació d'un sol lot més gran de la indústria de maquinària de construcció de la Xina en els darrers anys, cosa que demostra la forta competitivitat de la fabricació xinesa que és famosa a tot el món.

1

El personal rellevant de Zoomlion Overseas Company va presentar: "Des d'aquest any, els productes de la companyia s'han continuat venent bé al mercat global i centenars d'unitats han sortit al mar una darrere l'altra. Les més de 200 unitats d'equips enviades aquesta vegada cobreixen elevació d'enginyeria. La maquinària, la maquinària de formigó, la maquinària de moviment de terres, la maquinària per a treballs aeris, etc., inclouen gairebé tot tipus de maquinària de construcció sota Zoomlion, realitzant una plena floració”.

Diversos productes es venen bé a l'estranger. A més de la recuperació de l'economia mundial i l'alliberament de la demanda del mercat internacional, Zoomlion també es beneficia de la superposició de múltiples avantatges, com ara l'excel·lent rendiment dels productes de Zoomlion, els avenços en tecnologies bàsiques clau i la globalització.

Segons els informes, prenent com a exemple el camió bomba exportat, en els tres indicadors rígids de volum, pressió i alçada de la tela, Zoomlion es troba al primer nivell de la indústria. Està equipat amb el sistema de reducció activa de vibracions de boom de desenvolupament propi de l'empresa, que fa que l'operació sigui més estable. , la precisió també és més alta.

A través de tecnologies clau com ara maquinària, electricitat i hidràulica, Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 i altres productes d'excavadora no només tenen una alta fiabilitat i estabilitat, sinó que també tenen una llarga vida útil, que pot ajudar els clients a controlar eficaçment el cost del consum de combustible és altament. competitiu.

2

3

Anterior: El fum i la pols són immensos, i al desert ple de sorra groga, s'està construint un estadi estrella.

Següent: Cerimònia de signatura de l'associació estratègica global amb Zoomlion