Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Cerimònia de signatura de l'associació estratègica global amb Zoomlion

Temps: 2022-06-20 Accessos : 110

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd és una plataforma dedicada a oferir serveis per a empreses que pretenen desenvolupar el mercat a l'estranger connectant talents i institucions de gamma mitjana i alta i establint estacions de servei a l'estranger. Amb seu a 18 països africans i seguit per més de 120,000 talents estrangers de gamma mitjana i alta, Overseas Homes s'ha convertit en el pont per a més de 500 institucions empresarials africanes i ha donat servei a més de 2,000 empreses i organitzacions des de la seva creació el 2016. Com a unitat de construcció de el Centre de Serveis de Cooperació Xina-Àfrica, un dels vuit mecanismes principals de cooperació econòmica i comercial amb Àfrica proposats per la província de Hunan, així com l'Oficina de Changsha del Consell Empresarial Xina-Àfrica, Overseas Home ha establert la xarxa superior de relacions a tot el món. . Afiliada a Overseas Homes, Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd està compromesa amb la cooperació internacional de capacitat de producció, el comerç d'importació i exportació i els serveis de la cadena de subministrament basats en el mercat global. Es dedica principalment a l'exportació de maquinària de construcció, equips especials per al rescat d'emergència, noves energies i productes de comunicació sense fil, que es venen a més de 30 països i regions de tot el món.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd establerta el 1992, cotitza a la borsa de Shenzhen l'octubre de 2000 i cotitza al mercat d'accions H a Hong Kong l'any 201. És líder en la indústria de fabricació de maquinària i equips de construcció de la Xina. , però també un dels primers lots d'empresa innovadora a la comarca. Es dedica principalment a la R+D i la fabricació dels principals equips d'alta tecnologia necessaris per a projectes nacionals de construcció d'infraestructures clau, com ara enginyeria de construcció, enginyeria energètica i enginyeria del transport.

En el transcurs dels intercanvis, Hisoon i Zoomlion han establert una bona relació de cooperació i una base venuda per a la cooperació. Amb el desenvolupament de la cooperació augmentat, per tal de donar el màxim partit als avantatges industrials d'ambdues parts i promoure el desenvolupament remunerat després d'una deliberació completa i una negociació amistosa, les parts acorden signar aquest acord de col·laboració basat en el principi de voluntarietat, igualtat, beneficis mutus i fiabilitat.


Anterior: Més de 200 màquines unitat es dirigeixen a Turquia

Següent: cap