Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

El fum i la pols són immensos, i al desert ple de sorra groga, s'està construint un estadi estrella.

Temps: 2022-07-07 Accessos : 50

Un rere l'altre, els "treballadors qualificats" vestits de verd aurora estan constantment ocupats a l'obra. Amb la seva ajuda, la construcció de les bases del projecte de l'estadi de N'Djamena al Txad s'ha completat més d'un 70%, i una "Perla" esportiva que simbolitza l'amistat entre la Xina i el Txad i la vida feliç del poble del Txad va prenent forma gradualment. Aquests "treballadors qualificats" ocupats són la maquinària i l'equip de construcció ZOOMLION que ha estat provat pel mercat.

1

El responsable rellevant de Zoomlion va dir: "En l'actualitat, en el projecte de l'estadi de N'Djamena al Txad, Zoomlion està equipat amb prop de 10 jocs de grues de construcció, excavadores, excavadores, maquinària de bombeig de formigó, etc. L'equip és una força important en la construcció del projecte. Fins i tot en aquest entorn ple de sorra groga, aquests equips encara garanteixen eficaçment el progrés del projecte en virtut de la seva forta aplicabilitat a les condicions de treball i un excel·lent rendiment.”
El projecte de l'Estadi de N'Djamena al Txad és un dels resultats de la implementació de les mesures específiques de les "Vuit Accions" de la Cimera de Beijing del Fòrum de Cooperació Xina-Àfrica, i és una fita en la cooperació Xina-Txad. L'àrea de construcció del projecte és d'unes 16 hectàrees. Un cop finalitzat, pot acollir 30,000 persones per veure el partit al mateix temps. També pot acollir la competició intercontinental de nivell "Copa d'Àfrica", així com competicions individuals nacionals i activitats culturals a gran escala.

2

A més d'ajudar el projecte de l'estadi de N'Djamena al Txad, l'equip de Zoomlion també ha participat en molts projectes coneguts a gran escala a l'Àfrica, com ara el projecte del camp de petroli i oleoducte de Hoima a Uganda i la central hidroelèctrica més gran de Tanzània. Projecte hidroelèctric Julius Nyerere, nova capital d'Egipte, etc.

3

S'entén que Zoomlion és una de les primeres empreses de la indústria xinesa de maquinària de construcció a entrar a l'Àfrica. Després d'anys de desenvolupament intens del mercat, Zoomlion ha establert un disseny sòlid del mercat a l'Àfrica mitjançant l'establiment i la millora de la seva xarxa de canals, la promoció d'estratègies de localització i l'enfortiment del sistema de suport per a peces de servei. En l'actualitat, Zoomlion s'ha convertit en els tres principals exportadors xinesos de maquinària de construcció i maquinària agrícola a l'Àfrica, presentant un bonic projecte per a Zoomlion a l'Àfrica.

Anterior: Es llança la primera grua híbrida tot terreny del món i Zoomlion lidera la indústria a l'era de les noves energies

Següent: Més de 200 màquines unitat es dirigeixen a Turquia