Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Es llança la primera grua híbrida tot terreny del món i Zoomlion lidera la indústria a l'era de les noves energies

Temps: 2022-07-07 Accessos : 131

L'11 d'abril, Zoomlion va llançar la primera grua híbrida tot terreny ZAT2200VE863 del món. Aquest producte és un altre èxit innovador de Zoomlion en els camps de nous materials digitals, noves energies i nous materials després del llançament de la primera grua elèctrica pura del món, demostrant la tecnologia avançada de la Xina en el desenvolupament de noves energies i grues tot terreny. Força líder mundial.

1

En els últims anys, impulsada pel foment de les polítiques i la demanda del mercat, la indústria de la maquinària de construcció s'ha accelerat cap a la nova era energètica. La maquinària de construcció híbrida té les característiques de baix consum de combustible, menys contaminació, baix soroll i alta eficiència energètica, que afavoreix la transformació energètica i l'actualització tecnològica a la indústria.

La grua tot terreny híbrida ZAT2200VE863 és un producte que reflecteix la força tècnica integral de Zoomlion. Basat en els assoliments tècnics acumulats en els camps de les noves energies i grues, el ZAT2200VE863 té un rendiment de sortida híbrid avantatjós i s'adona dels avantatges complementaris dels dos sistemes d'energia elèctrica i de combustible. Impulsat pel doble motor gasolina-elèctric, el ZAT2200VE863 és més potent, amb una potència de sortida màxima de 360 ​​kW.

Segons els informes, el producte té tres modes d'operació d'elevació: funcionament elèctric pur, funcionament endollable i operació de generació d'energia alimentada amb combustible, que es pot adaptar completament a diverses condicions de treball i escenaris d'aplicació. Entre ells, en el mode de funcionament elèctric pur, el dispositiu pot funcionar de manera independent amb la bateria durant 8 hores. Durant el funcionament en mode d'endoll, es pot utilitzar l'alimentació externa de 380 V CA per carregar la bateria del vehicle. Quan la potència de la bateria és insuficient o el lloc no es pot connectar, el motor de combustible del xassís impulsa el generador per generar energia per proporcionar energia per a l'operació d'elevació, i el motor dièsel sempre funciona en el rang de consum de combustible econòmic que coincideix amb el motor, estalviant 35 % en comparació amb les grues convencionals de combustible.

Segons el responsable tècnic corresponent de Zoomlion, com que els modes elèctrics purs i endollables no consumeixen combustible i urea, són més respectuosos amb el medi ambient i econòmics. Segons les estimacions, l'ús d'un funcionament elèctric pur al cotxe pot estalviar més de 100,000 iuans en costos de combustible en comparació amb el mateix tonatge de vehicles de combustible.

2

En comparació amb les grues de 25 tones llançades actualment a casa i a l'estranger, el tonatge de Zoomlion ZAT2200VE863 s'ha augmentat gairebé 10 vegades, arribant a les 220 tones. Al mateix temps, la pluma principal d'aquest producte s'estén completament 85 metres i la capacitat màxima d'elevació de la pluma totalment estesa és de 7.2 tones.
D'acord amb les polítiques nacionals, les tendències de la indústria i les demandes del mercat, Zoomlion continua reforçant la integració i la innovació de noves tecnologies, com ara les noves tecnologies digitals, les noves energies i els nous materials. Continuen sorgint productes de gamma alta i la competitivitat del mercat continua augmentant, formant una combinació d'implementació de tecnologia i iteració del producte. Un cercle virtuós. És precisament gràcies als continus avenços en noves tecnologies i altres aspectes que s'ha aconseguit la ZAT2200VE863, la primera grua híbrida tot terreny del món.

Abans d'això, Zoomlion va llançar productes innovadors i de gamma alta, com ara la primera grua de camió elèctric pur del món i el primer camió amb bomba de fibra de carboni de producció nacional de la indústria. A partir d'una comprensió precisa de la demanda del mercat i de l'acumulació tècnica al llarg dels anys, els nous productes energètics de Zoomlion han cobert grues, camions bomba, camions mescladors, plataformes aèries, equips d'emergència, maquinària d'excavació, màquines mineres, xassís de gran resistència i altres sèries. Adopta una combinació d'electricitat pura, pila de combustible d'hidrogen i potència híbrida.

El llançament de la primera grua híbrida tot terreny del món és un nou assoliment de la innovació tecnològica i la investigació i desenvolupament de productes de Zoomlion, així com un nou punt de partida. En el futur, Zoomlion s'adherirà a la tecnologia impulsada, continuarà actualitzant-se en la direcció de nous materials digitals, noves energies i nous, i liderarà el desenvolupament digital, intel·ligent i verd de la indústria.Anterior: cap

Següent: El fum i la pols són immensos, i al desert ple de sorra groga, s'està construint un estadi estrella.